Copywriting | Digitalna marketinška agencija Hit Group 

COPYWRITING

KVALITETAN I UNIKATAN SADRŽAJ VAŠEG WEB SAJTA

Copywriting

Kvalitetan i unikatan sadržaj Vašeg web sajta

Copywriting nema adekvatan prevod u srpskom jeziku, najčešće se prevodi kao „kreativno pisanje“. Reč je o specifičnom stilu pisanja u odnosu na ciljano tržište, grupacije potrošača, SEO i sl.

Copywriting je umetnost sažimanja suštine vašeg posla u atraktivne i koncizne poruke upućene klijentima, na osnovu kojih ćete ostaviti profesionalni utisak.

Copywriting | Pisanje tekstova za sajtove

Copywriting označava upotrebu kreativnih formi jezika i izražavanja u marketinške svrhe kompanije, mišljenja ili ideja, odnosno forma koja sadrži promotivne slogane, web prezentacije, e-mailove, web banere, PR tekstove, Bluetooth advertising poruke, brošure, kataloge, bilborde, letke i druge forme različitih medija.

Copywriting ima poseban značaj koji se odnosi na SEO za bolje rangiranje na pretraživačima. To se postiže učestalim korišćenjem ključnih reči u sadržaju web stranice.

Copywriting je strateški pristup marketingu koji se fokusira na kreiranje i distribuciju redovnog i istaknutog sadržaja koji ima cilj da privuče nove i zadrži postojeće klijente, odnosno poenta copywrite-a je da klijenta zaintrigira da odreaguje, odnosno kupi istaknuti proizvod ili uslugu, prihvati Vaše ideje, mišljenja, da Vas predstavi onako kako želite, da Vas ljudi razumeju i da doprete do onih kojima se obraćate.

Poklonite poverenje našem profesionalnom timu i dozvolite sebi da budete jedinstveni i prepoznatljivi u Vašoj branši. Pošaljite upit za besplatnu procenu copywriting usluge.

Pošalji upit