Google AdWords, Google oglasi | Digitalna marketinška agencija Hit Group 

GOOGLE ADWORDS

UVEK PRVI NA GOOGLE-u

Google AdWords

Uvek prvi na Google-u

Google AdWords (Google oglasi) je najpopularniji način za online oglašavanje. Većina ljudi danas prve informacije, proizvode ili usluge traži na Google-u. Google AdWords Vam omogućava da zauzmete top pozicije u Google pretrazi što dovodi do povećanog broja potencijalnih klijenata. Google AdWords se ne prikazuju za sva pitanja na Google-u, već samo za pitanja koja su istaknuta i koja su vezana za Vaše poslovanje.

Google AdWords u odnosu na tradicionalan marketig ima brojne prednosti kao što je dobra tzv. “Landing page” koja mora biti kvalitetna tekstom, slikama i ključnim rečima, za pojedini oglas treba odabrati minimalno 15-20 ključnih reči, mogućnost targetiranja populacije koja ima potrebe za proizvodima i uslugama koje nudite, plaćate samo kada korisnik klikne na Vaš oglas, odnosno poseti Vaš sajt, moguća je precizna statistika na dnevnom nivou, način reklamiran ja koji je dostupan svima.

Google AdWords | Google oglasi

Google AdWords funkcioniše u većini slučajeva da se naplaćuje samo onda kada neko klikne na oglas i poseti Vaš web sajt. S obzirom da se oglasi prikazuju samo targetiranim korisnicima, jasno je da kod Google AdWords platforme nema rasipanja novca. Upravo zbog toga Google AdWords ima najveći povraćaj uloženih sredstava od svih kanala za oglašavanje - ne samo na internetu već i kod tradicionalnog marketinga.

Google AdWords pored zauzimanja top pozicija u Google pretrazi omogućavaju prikazivanje banera u okviru Google multimedijalne mreže (GDN). GDN obuhvata preko 2 miliona web sajtova širom sveta (65% od 200 najpopularnijih sajtova u svetu), među kojima su i YouTube, Blogger i Gmail...

Poklonite poverenje našem profesionalnom timu i dozvolite sebi da budete jedinstveni i prepoznatljivi u Vašoj branši. Pošaljite upit za besplatnu procenu izrade google kampanje.

Pošalji upit