Internet marketing | Digitalna marketinška agencija Hit Group 

INTERNET MARKETING

EFIKASNO OGLAŠAVANJE PUTEM INTERNETA

Internet marketing

Efikasno oglašavanje putem interneta

Internet marketing podrazumeva promociju proizvoda ili usluge korišćenjem digitalnih komunikacionih kanala kako bi određena poruka došla do primarne publike.

Bez obzira na to da li ste pojedinac, mala kompanija ili velika kompanija - društvene mreže mogu svi da iskoriste kao potencijal, i u skladu sa svojom politikom poslovanja ukažu posetiocima sajta i potencijalnim klijentima na svoju profesionalnost i vrednost.

Internet marketing | Internet oglašavanje

Za uspeh marketinga na društvenim mrežama kao i njegovu korisnost i efikasnost potrebno je definisati ko je naša ciljna populacija I vrednost budžeta za oglašavanje, važno je uskladiti sadržaje koje ćemo objavljivati, i shodno tome I odabrati društvenu mrežu koja će nas na najbolji način predstaviti širokom auditorijumu. Uz online marketing moguće je na brz I jednostavan način, a uz minimalna sredstva, postignuti maksimalan učinak I unaprediti svoje poslovanje.

Internet marketing

Najbolji načini da predstavite svoj business novim klijentima

Google Adwords

Google AdWords (Google oglasi) je najpopularniji način za online oglašavanje. Većina ljudi danas prve informacije, proizvode ili usluge traži na Google-u.

Saznaj više

Facebook oglasi

Facebook oglasi su postali nezaobilazni deo marketinga. FB oglašavanje ima prednosti koje se ogledaju kroz mogućnosti brzog i lakog prenošenja poruke.

Saznaj više

Instagram oglasi

Instagram trenutno koristi preko 400 miliona ljudi, što ga čini jednom od najvećih svetskih mobilnih platformi za oglašavanje. Pametno iskoristite njegov potencijal.

Saznaj više

Copywriting

Copywriting nema adekvatan prevod, najčešće se prevodi kao „kreativno pisanje“. Reč je o specifičnom stilu pisanja u odnosu na ciljano tržište, potrošače, SEO i sl.

Saznaj više

SEO Optimizacija

SEO optimizacija sajta kada je dobro urađena dovodi do toga da Google prepozna Vaš sajt kao siguran, što znači da kada zauzmete top poziciju za odabranu ključnu reč

Saznaj više

Email marketing

Email Marketing predstavlja najmoćniji i najpopularniji vid direktnog marketinga. Putem email marketinga Vaši klijenti biće obavešteni o novinama Vaših ponuda

Saznaj više