Izrada sajtova | Digitalna marketinška agencija Hit Group 

IZRADA SAJTOVA

IZRADA WEB SAJTOVA PRILAGODJENIH SVIM UREDJAJIMA

Izrada sajtova

Izrada sajtova prilagodjenih svim uredjajima.

Izrada sajtova je spoj kreativnosti i tehnologije. Ukoliko niste sigurni kako treba da izgleda web sajt mi ćemo Vam pružiti podršku u procesu izrade prave kombinacije tehnologija za Vaš projekat.

Izrada sajtova u današnje vreme predstavlja aktivnost koja je neophodna za uspešan razvoj bilo kog biznisa. Prvi utisak o Vašem poslovanju posetioci grade na osnovu vizuelnog identiteta, atraktivnosti sadržaja i pre svega efikasnosti i jednostavnosti u pretraživanju. Izrada profesionalanog web sajta može da Vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata.

Izrada sajtova | Izrada web sajtova

Ključni faktor u realizaciji izrade sajta je planiranje i određivanje strategije projekta izrade sajta. Vrši se analiza načina prezentacije podataka, dizajna i funkcionalnosti, optimizacije kako bi se kreirala najpogodnija i najskladnija rešenja koja će obezbediti da se Vaši posetioci što duže zadrže na Vašim stranicama i postanu Vaši potencijalni kupci.

Izrada sajtova koji su responzivni, prilagođavaju se korisnicima ili browseru s kojeg se gleda ili uređaju bez obzira da li se radi o kompijuteru, laptopu, notepadu, tabletu ili pametnom telefonu.

Ukoliko Vaš postojeći sajt ne zadovoljava Vaše potrebe poslovanja, mogućnost koju Vam pružamo jeste redizajn. Redizajnom postižete moderan izgled i unapređenje funkcionalnosti postojećeg sajta počevši od logoa i slogana firme do kompletnog izgleda.

Poklonite poverenje našem profesionalnom timu i dozvolite sebi da budete jedinstveni i prepoznatljivi u Vašoj branši. Pošaljite upit za besplatnu procenu izrade web sajta.

Pošalji upit

Proces izrade sajta

Kako izgleda proces izrade sajta.

Izrada sajtova

Vrste web sajtova koje izradjujemo

Korporativni web sajtovi

Izradjujemo korporativne, prezentacione web sajtove za mala, srednja preduzeća i pojedince koji žele da ih web sajt predstavi u najboljem svetlu budućim klijentima

CMS sajtovi

Izrada CMS (Content menadzment sistm) sajta je namenjena svima koji žele da samostalno ažuriraju sadržaj na svom sajtu.

Online prodavnice

Izrada online prodavnice je jedan od najboljih načina da proširite svoje poslovanje i dodjete do novih kupaca vaših proizvoda.