SEO optimizacija | Digitalna marketinška agencija Hit Group 

SEO OPTIMIZACIJA

POBOLJŠAJTE VIDLJIVOST WEB SAJTA ORGANSKOM PRETRAGOM

SEO optimizacija

Poboljšajte vidljivost sajta organskom pretragom

SEO optimizacija (Search Engine Optimisation) predstavlja optimizaciju web sajtova i rangiranje za regularnu Google pretragu.

SEO optimizacija sajta kada je dobro urađena dovodi do toga da Google prepozna Vaš sajt kao istaknut i siguran, što znači da kada zauzmete top poziciju za odabranu ključnu reč, bilo ko ko ukuca ključnu reč u Google pretrazi doći će na Vaš sajt.

SEO optimizacija | Optimizacija web sajtova

SEO optimizacija sajta je dugotrajan proces koji vremenom dovodi do zauzimanja top pozicije na kojoj ostajete i kada prestanete sa optimizacijom i samim tim korisnici će često viđati Vaš sajt što će im povećati svest o samom brendu.

SEO optimizacija se sastoji iz dva segmenta:

• On site SEO (on page optimization) optimizacija podrazumeva najskladnija rešenja koja će biti izvedena na samom web sajtu u cilju njegovog pozicioniranja na pretragama što obuhvata analiza trenutnog stanja vašeg sajta, tržišta i konkurencije, analizu ključnih reči, korekcija tekstova u cilju SEO-a, instalacija Google Analytics, sitemap.xml, Search Console, robots.txt., prijava sajta na pretraživače, interno linkovanje, korekcija strukture web sajta i linkova (URL-ova).

• Link building (off site SEO) najbitniji deo SEO optimizacije predstavlja izgradnju mreže dolaznih linkova ka samom sajtu što dovodi do boljeg rejtinga na pretraživačima. Link building metode koje su pokazale najbolje rezultate su Guest postovi i linkovi iz članaka objavljenih na drugim sajtovima, kao i razmena linkova sa drugim web sajtovima, prijavljivanje sajta u web direktorijume, kreiranje linkova na forumima itd.

Poklonite poverenje našem profesionalnom timu i dozvolite sebi da budete jedinstveni i prepoznatljivi u Vašoj branši. Pošaljite upit za besplatnu procenu SEO optimizacije Vašeg sajta.

Pošalji upit