Ko smo mi?

Pročitajte našu priču
About

Hit Group

AGENCIJA ZA RAZVOJ SOFTVERA I KOZMETOLOŠKE USLUGE

nasa prica

Kako smo počeli

Od nečega se mora početi…

Rodjen u preduzetničkoj porodici, stalno sam gledao moje kako lupaju glavu, šta dalje, kako i koji je sledeći korak, medjutim kao i sve klince više su me privlačile video igre, sport i sve što voli moja generacija…

Na moju nesreću, moji su to prepoznali kao potencijal i već sam tada morao da kucam fakture, kreiram oglase i pomažem oko posla, dok je većina mojih drugara provodila slobodno vreme na način na koji je želela.

Nisam ni znao da sam i ja postao preduzetnik. Tada sam ih “mrzeo”, sada im kažem hvala.

Nakon 7 godina usavrsavanja u zemlji i inostranstvu, na polju IT-a i kozmetologije, svoje znanje, vešite i partnerstva implementirao sam u agenciju Hit Group. Okosnicu grupacije čini dva online servisa www.hitcena.com i www.hitdoktor.com, kao i estetski centar Kozmedika.

Uz nesebičnu pomoć i saradnju sa drugim programerima, doktorima, kozmetolozima, marketing stručnjacima uspeo sam da razvijem tim koji ide uzlaznom linijom i tako ce nastaviti.

Misija

Sa kojim ciljem smo osnovani…

Svojim znanjem, veštinama, kvalitetnom uslugom i korektnim odnosom težiti da nas naši klijenti i partneri dožive kao bitnu kariku u svom poslu.

Uz stručan i motivisan kadar pružiti najbolju uslugu u ugodnom okruženju. Rastom, dobrim poslovanjem, unapređenju procesa rada, zadovoljenju potrošača doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Vizija

Gde želimo da budemo…

U ne tako dalekoj budućnosti, kao lidera u oblastima poslovanja naše grupacije u Beogradu, Novom Sadu i drugih gradovima u Srbiji.

Sinonim za uspešnu porodičnu kompaniju koja deluje na polju kozmetologije i IT sektora. . Biti za korak ispred drugih, prateći svetske trendove i poslovati u skladu sa vremenom i modernim načinom života.

Naše veštine

Konstantnim usavršavanjem se trudimo da unapredjujemo svoje veštine u oblasti našeg delovanja.

Izrada sajtova

96%

Izrada Android i iOS aplikacija

93%

Grafički dizajn

95%

Tretmani lica

93%

Tretmani tela

94%

Estetsko uklanjanje promena

97%

Naša grupacija u brojkama

3

Oblasti poslovanja

6

Sopstvenih brendova

100

Partnerskih firmi

2016

Krenuli sa radom

About